VÄHÄN ENEMMÄN FIILISTÄ KOTIIN

*kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa


Pitkästä, pitkästä, piiitkästä aikaa täällä taas ja ihan mielenkiintoisen aiheen parissa. Mailiin tipahti mieluinen viesti jo aiemman yhteistyöpostauksen tiimoilta tutuksi tulleelta yritykseltä - ja yrityshän on Poster Store. Jos tää aiempi yhteistyöprojekti ei ole sulle tuttu postaus niin suosittelen kompaktin infon saamiseksi klikkaamaan heti lukemaan kokemuksista ja faktoista kyseistä yritystä koskien. Mutta tosiaan, viime kerralta mieleen jäi muutama magee juliste, joten tälle yhteistyötarjoukselle oli helppo näyttää sen enempää harkitsematta, vihreetä valoa. Julisteet on niin kiva tapa saada koti tuntumaan ja näyttämään enemmän omalta. Ja hei - ne on myös tosi helppo keino saada kotiin kuin kotiin persoonallisempaa ilmettä.

Nopea kertaus itse yrityksestä, ennen kuin jatketaan. Poster Store on vuonna 2014 perustettu ruotsalainen yritys, joka tarjoaa kehyksiä ja FSC-ympäristömerkittyjä julisteita. Saatavilla on useita eri koko- ja materiaalivaihtoehtoja kehyksistä, puhumattakaan kattavasta valikoimasta kauniita julisteita.

Näiden asioiden lisäksi on annettava isoa kiitosta sujuvasta toimituksesta ja siitä, ettei pakkausmateriaaleja ollut tippaakaan turhaa. Jopa ehkä vähän ihmettelin, että kuinka kaikki säilyi perille asti ehjinä. Tilasin tosiaan seitsemän julistetta sekä kehystä ja nämä kaikki tuli kahdessa ohuehkossa pahvilaatikossa, jotka sain yksin jalkaisin vietyä noutopisteeltä kotiin. Tämä ei todellakaan ole itsestäänselvyys, sillä musta ainakin tuntuu että oon kantanut pienempiä tilauksia sata kertaa suuremmissa pakkausmateriaaleissa ja ihmetellyt mihin sitä kaikkea tarvitaan ja millähän saan paketit raahattua kotiin.Ihastuin Poster Storen metallikehyksiin, joten kaikissa postauksen kuvien tauluissa on tämä sama metallinen kehys, jossa on kivasti hieman syvyyttä tuomaan juliste esille. Valitsin tämän tilauksen julisteet ihan puhtaasti sen perusteella, mikä oli todella jäänyt mieleen ja minkä uskoin sopivan meille kotiin. Tykkään eniten niistä, jotka on yhdisteltävissä muihin ja joiden värisävyt sointuu kivasti kaiken muun sisustuksen kanssa. Tykkään myös siitä, että kehykset tuo kivasti sellaista rouhevuutta, kun taas kuva saa olla pehmeämpi ja lopputulos on juuri sellainen mitä meillä sisustuksessa muutenkin näkyy.

Tällä kertaa valitsin keittiöön Lattes Julisteen koossa 21x30 cm sekä Brownies Julisteen samassa koossa. Nämä ovat toistaiseksi vielä asemissaan pöydällä, koska koen etten ainakaan tähän nykyiseen asuntoon kaipaa keittiön seinälle mitään kun tilaa on rajallisesti. Onneksi näistä kehyksistä löytyy takaa se noja, joka pitää taulut kauniisti pystyssä pöydälläkin. Nämä on molemmat ihanan herkullisen sävyisiä, tarkemmat tuotekuvat kannattaa kurkata heidän sivuiltaan!Olkkariin valikoitui Vintage Camera Juliste koossa 21x30 cm sekä Above the Clouds Juliste koossa 13x18 cm. Tällä hetkellä nämä tosiaan löysivät paikkansa tv-tason päältä, mutta tulevaisuudessa ne tulee löytymään sieltä, missä on myös mun toimistotila. Ihanan ajattomia molemmat, en usko kyllästyväni näihin yhdessä enkä erikseen. Ja onhan näiden teema mulle tosi omanlainen - kamera kädessä ja pää aina pilvissä, hah! Mutta hei sillä kombolla syntyy ihan kivoja juttuja, joten tässäkin on jo ihan kiva tarina ympärillä tylsyyttä tai kyllästymistä karistamassa.Makkarin seinälle pääsi Häränsarvet Juliste koossa 50x70 cm, Black And Gold Veins Juliste koossa 30x40 cm sekä Field below the clouds Juliste koossa 30x40 cm. Nämä kolme toimii kokojensa ja sävyjensä puolesta tosi kivasti yhdessä. Vinkkinä tauluseinää suunnitellessa - kannattaa ottaa selkeät linjaukset värien suhteen ja huomioida se, että jos haluaa rauhallisemman fiiliksen kokonaisuuteen, ei kannata valita kymmentä maisemajulistetta. Näiden kanssa yksinkertainen kuva kallosta sarvineen toimii hyvin kokonaisuudessa, muttei kuitenkaan ole liian tylsä.
Tiesittekö muuten, että mun horoskooppimerkki on härkä ja salaa kyllä uskon horoskooppeihin, mutta liian harvoin ehdin lukea niitä. Toiveissa on myls joskus ottaa julisteen kaltainen tatuointi, kun vaan saisin sen ideoitua mieleisekseni.Se, miksi halusin myöskin ottaa yhteistyön nyt vastaan, oli ovella kolkutteleva joulu ja harmaita hiuksia aiheuttavat lahjaideat. Nykyään pyrin yhä enemmän tekemään omia ostopäätöksiäni tarpeiden mukaan ja niitä kuunnellen. Mielelläni toteutan tätä samaa ajatusta mös lahjojen ideoinnissa. Jos tiedän jonkun tarvitsevan jotain, on sen sponssaamiseen tai hankkimiseen paljon mukavampaa osallistua, kun tietää voivansa oikeasti auttaa. Tästä siis jo toinen postauksen vinkki taskuun, ole hyvä - jos kaverisi rakentelee tällä hetkellä omaa kotikoloaan tai muuten vain kaipaa sisustukseen uudistusta, Poster Storelta on saatavilla lahjakortteja verkkokauppaan.
Eli siis klikkaat vain lahjakortin valitsemallesi summalle ja saat sen PDF-muodossa itsellesi. Tämän voit halutessasi sitten lähettää sellaisessa muodossa tai tulostaa saajalle. Onnellinen lahjakortin saaja voi sitten kotisohvaltaan aloittaa uuden tauluseinän ideoimisen tai entisen ehostamisen - aika jeppis juttu!Saat -30% alennusta tilauksestasi Poster Storelta käyttämällä tilatessasi koodia emiliaveronikan30. Huomaathan, että tämä alennus ei koske Selection-osion julisteita. Alennuskoodi on voimassa 14 vuorokautta, elikkäs 27.12.2019 asti.

Inspiroivia shoppailuhetkiä julisteiden parissa!Jos herää mitä tahansa kysyttävää yhteistyöhön liittyen,
älä epäröi tipauttaa kommenttiaTykkää-merkinnät

Kommentit

TiinaK
TiinaK,
Nää sun kuva kulmat on aina niin kivoja! 😊
nouw.com/tiinak
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Voi kiitos Tiina! 😊 Ihana kuulla. Mukavaa alkavaa viikonloppua ♥️
nouw.com/emiliaveronikan
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229