VÄHÄN ENEMMÄN FIILISTÄ KOTIIN

*kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa


Pitkästä, pitkästä, piiitkästä aikaa täällä taas ja ihan mielenkiintoisen aiheen parissa. Mailiin tipahti mieluinen viesti jo aiemman yhteistyöpostauksen tiimoilta tutuksi tulleelta yritykseltä - ja yrityshän on Poster Store. Jos tää aiempi yhteistyöprojekti ei ole sulle tuttu postaus niin suosittelen kompaktin infon saamiseksi klikkaamaan heti lukemaan kokemuksista ja faktoista kyseistä yritystä koskien. Mutta tosiaan, viime kerralta mieleen jäi muutama magee juliste, joten tälle yhteistyötarjoukselle oli helppo näyttää sen enempää harkitsematta, vihreetä valoa. Julisteet on niin kiva tapa saada koti tuntumaan ja näyttämään enemmän omalta. Ja hei - ne on myös tosi helppo keino saada kotiin kuin kotiin persoonallisempaa ilmettä.

Nopea kertaus itse yrityksestä, ennen kuin jatketaan. Poster Store on vuonna 2014 perustettu ruotsalainen yritys, joka tarjoaa kehyksiä ja FSC-ympäristömerkittyjä julisteita. Saatavilla on useita eri koko- ja materiaalivaihtoehtoja kehyksistä, puhumattakaan kattavasta valikoimasta kauniita julisteita.

Näiden asioiden lisäksi on annettava isoa kiitosta sujuvasta toimituksesta ja siitä, ettei pakkausmateriaaleja ollut tippaakaan turhaa. Jopa ehkä vähän ihmettelin, että kuinka kaikki säilyi perille asti ehjinä. Tilasin tosiaan seitsemän julistetta sekä kehystä ja nämä kaikki tuli kahdessa ohuehkossa pahvilaatikossa, jotka sain yksin jalkaisin vietyä noutopisteeltä kotiin. Tämä ei todellakaan ole itsestäänselvyys, sillä musta ainakin tuntuu että oon kantanut pienempiä tilauksia sata kertaa suuremmissa pakkausmateriaaleissa ja ihmetellyt mihin sitä kaikkea tarvitaan ja millähän saan paketit raahattua kotiin.Ihastuin Poster Storen metallikehyksiin, joten kaikissa postauksen kuvien tauluissa on tämä sama metallinen kehys, jossa on kivasti hieman syvyyttä tuomaan juliste esille. Valitsin tämän tilauksen julisteet ihan puhtaasti sen perusteella, mikä oli todella jäänyt mieleen ja minkä uskoin sopivan meille kotiin. Tykkään eniten niistä, jotka on yhdisteltävissä muihin ja joiden värisävyt sointuu kivasti kaiken muun sisustuksen kanssa. Tykkään myös siitä, että kehykset tuo kivasti sellaista rouhevuutta, kun taas kuva saa olla pehmeämpi ja lopputulos on juuri sellainen mitä meillä sisustuksessa muutenkin näkyy.

Tällä kertaa valitsin keittiöön Lattes Julisteen koossa 21x30 cm sekä Brownies Julisteen samassa koossa. Nämä ovat toistaiseksi vielä asemissaan pöydällä, koska koen etten ainakaan tähän nykyiseen asuntoon kaipaa keittiön seinälle mitään kun tilaa on rajallisesti. Onneksi näistä kehyksistä löytyy takaa se noja, joka pitää taulut kauniisti pystyssä pöydälläkin. Nämä on molemmat ihanan herkullisen sävyisiä, tarkemmat tuotekuvat kannattaa kurkata heidän sivuiltaan!Olkkariin valikoitui Vintage Camera Juliste koossa 21x30 cm sekä Above the Clouds Juliste koossa 13x18 cm. Tällä hetkellä nämä tosiaan löysivät paikkansa tv-tason päältä, mutta tulevaisuudessa ne tulee löytymään sieltä, missä on myös mun toimistotila. Ihanan ajattomia molemmat, en usko kyllästyväni näihin yhdessä enkä erikseen. Ja onhan näiden teema mulle tosi omanlainen - kamera kädessä ja pää aina pilvissä, hah! Mutta hei sillä kombolla syntyy ihan kivoja juttuja, joten tässäkin on jo ihan kiva tarina ympärillä tylsyyttä tai kyllästymistä karistamassa.Makkarin seinälle pääsi Häränsarvet Juliste koossa 50x70 cm, Black And Gold Veins Juliste koossa 30x40 cm sekä Field below the clouds Juliste koossa 30x40 cm. Nämä kolme toimii kokojensa ja sävyjensä puolesta tosi kivasti yhdessä. Vinkkinä tauluseinää suunnitellessa - kannattaa ottaa selkeät linjaukset värien suhteen ja huomioida se, että jos haluaa rauhallisemman fiiliksen kokonaisuuteen, ei kannata valita kymmentä maisemajulistetta. Näiden kanssa yksinkertainen kuva kallosta sarvineen toimii hyvin kokonaisuudessa, muttei kuitenkaan ole liian tylsä.
Tiesittekö muuten, että mun horoskooppimerkki on härkä ja salaa kyllä uskon horoskooppeihin, mutta liian harvoin ehdin lukea niitä. Toiveissa on myls joskus ottaa julisteen kaltainen tatuointi, kun vaan saisin sen ideoitua mieleisekseni.Se, miksi halusin myöskin ottaa yhteistyön nyt vastaan, oli ovella kolkutteleva joulu ja harmaita hiuksia aiheuttavat lahjaideat. Nykyään pyrin yhä enemmän tekemään omia ostopäätöksiäni tarpeiden mukaan ja niitä kuunnellen. Mielelläni toteutan tätä samaa ajatusta mös lahjojen ideoinnissa. Jos tiedän jonkun tarvitsevan jotain, on sen sponssaamiseen tai hankkimiseen paljon mukavampaa osallistua, kun tietää voivansa oikeasti auttaa. Tästä siis jo toinen postauksen vinkki taskuun, ole hyvä - jos kaverisi rakentelee tällä hetkellä omaa kotikoloaan tai muuten vain kaipaa sisustukseen uudistusta, Poster Storelta on saatavilla lahjakortteja verkkokauppaan.
Eli siis klikkaat vain lahjakortin valitsemallesi summalle ja saat sen PDF-muodossa itsellesi. Tämän voit halutessasi sitten lähettää sellaisessa muodossa tai tulostaa saajalle. Onnellinen lahjakortin saaja voi sitten kotisohvaltaan aloittaa uuden tauluseinän ideoimisen tai entisen ehostamisen - aika jeppis juttu!Saat -30% alennusta tilauksestasi Poster Storelta käyttämällä tilatessasi koodia emiliaveronikan30. Huomaathan, että tämä alennus ei koske Selection-osion julisteita. Alennuskoodi on voimassa 14 vuorokautta, elikkäs 27.12.2019 asti.

Inspiroivia shoppailuhetkiä julisteiden parissa!Jos herää mitä tahansa kysyttävää yhteistyöhön liittyen,
älä epäröi tipauttaa kommenttiaTykkää-merkinnät

Kommentit

TiinaK
TiinaK,
Nää sun kuva kulmat on aina niin kivoja! 😊nouw.com/tiinak
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Voi kiitos Tiina! 😊 Ihana kuulla. Mukavaa alkavaa viikonloppua ♥️nouw.com/emiliaveronikan
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

THE VYÖLAUKKU JA PARI SANAA ITSEKRITIIKISTÄ


Holá,

Kiva että eksyit tänne. Ja vielä kivempi jos tulit tarkoituksen mukaisesti. Lupasin palata esittelemään mun uutukaista rakkauden kohdetta. Ja siinä se yllä komeilee - Guessin Leeza- mallinen kaunotar. Sopii mun tyyliin kuin sukat släbäreihin. Sopivaa yksilöä oli oikeasti aika hankala löytää, sillä en halunnut mitään sporttimallia vaan arkikäyttöön menevän tarpeeksi tilavan, mutta näyttävän. Toisena vaihtoehtona mulla oli Hilfigerin TJW Femme, mutta se hävisi tilavuutensa puolesta tämän valitsemani rinnalla.
Tykkäsin ja tykkään edelleen tästä lookista aivan hulluna. Vähän jopa harmittaa, ettei ole täysin sopivaa mennä töihin revityissä farkuissa. Heh.


Mistä päästäänkin toiseen asiaan, josta haluan teille muutamin lausein höpöttää. Aloitin työt pidemmäksi venyneen "tauon" jälkeen kesäkuun alussa. Olin siihen saakka useiden pettyneiksi (lue; kokemukseksi) osoittautuneiden haastattelutulosten jälkeen psyykannut itseäni ihan hulluna ja muistutellut, ettei taakse jääneitä duunipaikkoja pahempaa voisi ainakaan olla tiedossa. Ja että kovalla yrittämällä ja itseluottamuksella musta on just siihen mihin uskon, että musta on. Olin toiveikas ja optimistinen, kohtelin itseäni kunnioittavasti. En halunnut lainkaan istuttaa ajatuksia siitä, että en olisi tarpeeksi hyvä olemaan hyvä jossakin.


En oo hetkeen tehnyt mitään yhtä stressaavaa kuin mitä nyt työssäni teen. Kuten sanottua, jollain kierolla tavalla nautin siitä ja otan kaiken ei-niin-kivan työn haasteena vastaan. Toivon saavani rehellistä palautetta siitä mikä menee hyvin ja siitä mikä ei mene hyvin. Koen, että tää on mulle eräänlainen lähtöpiste, tulevaisuudelle suuntaa antava matka, enkä siksikään halua tehdä tätä työtä puolivaloilla. Tämän kaiken seurauksena olen alkanut kritisoimaan ja tarkkailemaan omia tekemisiäni ihan hulluna. Hulluna tässä kohtaa meinaan sitä, että henkinen piiska heilahtaa kun tiedän, ettei joku pienikin asia nyt mennyt oikein. Tai kun huomaan, että sen ja tuon asian oisin voinut hoitaa paljon paremmin. Olen unohtanut kokonaan olla kiitollinen niistä jutuista, jotka jo sujuu hyvin ja jotka on minun vahvuuksiani työssä. Tämän kaiken seurauksena olen ihmetellyt miksi tuntuu niin mitättömältä ja usko omaan tekemiseen on yhtä eilistä kahvinpurua.Mulle toi kaikki on tosi tuttua puhetta. Se, onko se sitä hyvällä vai huonolla tavalla, jääköön rivien välistä selvitettäväksi. Huomaan kuitenkin, että oon ihan syystäkin tällä hetkellä ponnahduslaudalla työn ja uran suhteen. On pakko saada järkeä päähän, löytää paikka missä purkaa kaikki stressit ja kroppaa kuormittavat jännitteet ja ottaa harppaus myös henkisellä kantilla. Mun mieli on tottunut suoriutumaan asioista niin, että se nielee ensin vähän riittämättömyyttä ja käyttää sitä sitten polttoaineena. Ikään kuin tarvitsisin kuulla sen, etten olen kykenevä tai riittävän hyvä saavuttamaan asiaa x, jotta voin hampaat irvessä tehdä niin helkkaristi duunia, että saavutan sen. Ja vähän enemmän. Tällanen puhe itselle ei ole se terveellisin vaihtoehto. Mun yks lemppari sananlaskuista tällä hetkellä onkin:


"Jos haluat jotain mitä sinulle ei ole ikinä ollut,
sinun täytyy tehdä jotain mitä et ole ikinä tehnyt."Mitä mieltä oot vyölaukuista - hot or hell not?Tykkää-merkinnät

Kommentit

INSTA LATELY FROM JULY


Ihan törkeen kaunis kesäinen Tampere. En oo tänä kesänä juuri ehtinyt fiilistellä kosken rannassa kesää ja kaikkia kesäjuttuja, joten tämä kyseinen kävelylenkki oli todella tarpeen. // No se - ainakin mun kesän yks kohokohdista - Ruissi. Vaikka tässä kuvassa fiilis näyttää hyvinkin olevan katossa. Voin kertoa, että totuus oli vähän eri, kun vettä tuli vaakatasossa ja puumamekossa paleli. Mutta kokemus sekin, haha!Työt on kyllä vienyt mun koko kesän mennessään, enkä oikein jaksanut kriiseillä festariasuakaan sen enempää. Joten nappasin kaapista päälleni vanhat tutut maiharit ja tuoreimman Zadaa-löydön. Ja ihan toimiva asuhan siitä sitten syntyi. // Kuvassa meitsi ja meitsin kesäkaveri, jospa meillä olis vielä ainakin kaksi kesäseikkailua edessä. ♥Sain heinäkuussa ihanan vieraan Kuopiosta. Miten ihana olikin hektisen päivän jälkeen istua alas hyvän ystävän seuraan ja vaihtaa kaikki päällimmäiset kuulumiset. Tällaista pitäisi ehdottomasti tehdä silloin tällöin. Terkkuja sinne ♥ // Luovuin heinäkuussa mun liian pitkiksi venyneistä viikonloppuaamuista. Koitan jatkossa pitää rytmin myös viikonloppuisin. Helpottaa viikon aikaisia herätyksiä ja fiilis on kivempi, kun päivästä saa kaiken irti!En häpeä myöntää, että tänkin kuvan takana oli yks kesän paras päivä - Särkänniemi -päivä. Ajattelin, että en varmaan uskalla viikinkilaivaa enempää. Toisin kävi, ja adrenaliini virtasi. Tosta päivästä jäi kyllä tärkeä asia muistettavaksi - ei se, miten paljon jännittää ja jopa pelkää vaan se, mitä kaikkea tekee siitä huolimatta. // Mun äiti oli ovelasti koirat tuodessa mukaan sakset ja harjan, haha. Joskus on oikeesti ok sanoa ei, ja tehdä vaan just se, mitä on pakko.Voihan vuosi 2019 ja vyölaukut. Oon jo hetken katsellut, millaisen mahdollisesti kotiuttaisin itselleni ja se on osoittautunut yllättävän hankalaksi. Löysin kuin löysinkin omani ja tekis mieli hankkia toinenkin. Näätte tän kuvan yksilön ihan lähiaikoina omassa postauksessaan. Stay tuned! // Tästä tuli mun heinäkuun mood -kuva. Osa-aikalomaa ja elämästä nauttimista, sitä oli mun heinäkuu. Kuvan koiralla se on tätä päivästä toiseen - ihan muina koirina kissanpäiviä.Vaikka kuinka omalla ajalla oli kivaa, niin silti mun merkityksellisin viikonloppu oli viimeisin heinäkuun helleviikonloppu tän kotiin palanneen tyypin kanssa. Oltiin päivät pitkät ulkona, otettiin auringosta ja rantakeleistä kaikki ilo irti. Parhaita kesämuistoja, kaikista parhaimman ihmisolennon kanssa. // Samana viikonloppuna kerettiin tehdä vaikka mitä. Oli niin tärkeää panostaa yhteiseen aikaan ja olla oikeesti läsnä.
Toivottavasti sä pääsit nauttimaan heinäkuun helteistä ja vietit ihania kesäpäiviä,
toivotaan että jokunen olisi vielä edessäkinTykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronikaInstagram emiliaveronika