KORONAKESÄ 2020


"Surullisia uutisia: Ruisrockia ei järjestetä tulevana kesänä..."

"...Siksi olemme tänään tehneet koronavirustilanteen ja sen vaikutusten vuoksi
päätöksen peruuttaa kaikki Aurinkomatkojen matkat, joiden lähtöpäivä on 15.5.-30.6.2020."

"No jaa-a, pitää kattoo sit tilanteen mukaan mitä tässä keksii..."
Täytyy sanoa, että kyllä oli kesälle aika mahtavia ja odotettuja suunnitelmia. Ensimmäistä kertaa sitten peruskoulun, kunnon kolmen viikon kesälomakin olisi elokuun lopulla tiedossa. Kesän kynnyksellä piti viikko paistatella päivää Kreikan auringossa ja viettää kesän parasta viikonloppua Ruissalossa heinäkuun alussa ykköspoppoolla. Mutta niin ne suunnitelmat muuttuu ja kalenteri näyttää ainoastaan ammottavan tyhjyyttään menojen osalta. Onneksi kesän pitäisi koronasta huolimatta saapua, ja toivotaan lämmön tulevan siinä mukana samassa paketissa. Nyt vaan vaaditaan suunnitelmien suhteen luovuutta ja mukautumiskykyä. Eiköhän me tähän pystytä. Yhdessä samassa veneessähän tässä ollaan.

Henkilökohtaisesti ajattelen, että otetaan tämä erilainen kesä nyt oikeasti haasteena vastaan. Akut on pakko saada ladattua taas väistämättä saapuvan syksyn ja talven varalle. Kesä on mulle aikaa, kun tunnen olevani elossa joka ikisellä solulla ja elämä maistuu aikalailla joka päivä mansikalta. Sen fiiliksen haluan saavuttaa myös tulevana kesänä. Se fiilis vaan pitää löytää erilaisista asioista. Matkoja ei tule, eikä festareita ole. Täytyy keskittyä elämään niin, että pystyttäisiin pian elämään vieläkin normaalimpaa elämää ja seuraavana kesänä voi vähän elää tämän kesän menetettyjä asioita. Kesähän se on ensi kesäkin, vaikka se fakta vähän sydäntä raastaakin.Mökkeilyä ei ole peruttu, yöllisiä naku-uinteja ei ole peruttu, mansikoiden poimimista ei ole peruttu, auringon ottamista ei ole peruttu, veneilyä ei ole peruttu, jäätelön syömistä ei ole peruttu, saippuakuplien puhaltelua ei ole peruttu ja niin edelleen. On oikeasti paljon asioita, joista voi rajoituksia noudattaen ja muita kunnioittaen nauttia. Eikä ainakaan tarvitse kokea sitä aiempaa kesällä nipistävää fiilistä, joka iskee kun pitäisi olla koko ajan menossa ja tekemässä. Olisiko siis tämän kesän fomo peruttu? Tänä kesänä voi huoletta olla, olla yksin ja olla ihan kaikessa rauhassa. Allekirjoittanutta helpottaa ajatus siitä, että kaikki ollaan tässä samassa jamassa. Tämä tilanne ei tunne mitään poikkeuslupia kenellekään. Nykyaikana yhdessä oleminen ja kuulumisten vaihtaminen on niin helppoa, vaikkei se fyysistä läheisyyttä missään tapauksessa korvaakaan. On se silti mainittava plussa, ehdottomasti parempi kuin ei mitään.

Me suunniteltiin kavereiden kanssa mökkiviikonloppua, jos vaan olosuhteet sallii. Se on oikeestaan mun isoin suunnitelma kasaantuneiden kouluhommien lisäksi tällä hetkellä. Odotan mun elokuista lomaa kuin kuuta nousevaa, vaikka mitään lukkoon lyötyä lomalle ei olekaan tiedossa. Eikä ole tosin vielä tietoa siitä, millaista elämää noin niin kuin ylipäätään eletään sitten elokuussa. Aikalailla päivä kerrallaan mennään, eikä suunnitelmien osalta ole minkäänlaista stressiä. Just nyt haaveilen eniten siitä mökkeilystä, voisin muuttaa kesäksi jonnekin järven rannalle elelemään huoletonta elämää avovarpain riippukeinussa.korvikset // H&M

takki // Zara

housut // Y.A.S

aurinkolasit // LeSpecs

kengät // NikeKuulisin mielelläni, mitä suunnitelmia sulla on koronakesälle!

Laitetaan tipsit jakoon kommenteissa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit