KAKSIKYMMENTÄNELJÄ


It's a big day today!

Niin siinä kävi, että niin sitä täytettiin 24 vuotta, ja saamari - nautittiin, ja yhä enemmän nautitaan kyydistä! Mulla on ollut koko viikon ihan superhyvä fiilis. Sellanen "elämä on parasta just nyt"- haippi, oma pieni ja ihana onnellisuuskupla. Osaispa täällä kuplassa viettää aikaa pidempään, mutta ei - onnellisuudesta on niin vaikea pitää kiinni. Kumpa vielä osaisi joka päivä oikein hehkua hyvää fiilistä ulospäin, tai edes parin viikon ajan. Sekin riittäisi. Ehkä tää tunteiden vuoristoradassa ajelu ei ikinä mahdollista sitä. Tai sitten hinta elämän tasaisuudesta on vaan yksinkertaisesti mulle liian kallis. Olkoon onnellisuuden pitkäaikainen tavoittelu tämän ikävuoden yksi kovimmista tavoitteista. Mut nyt just, just näin, mulla on niin hyvä olla. Niin hyvä, että vähän jopa karmii.Haluaisin hetken vielä fiilistellä jo eiliseen jäänyttä ikävuotta, ja sitä mitä siitä opin. Voiko ensimmäiseksi kommentiksi vaan sanoa, että huhhuh? En olisi ikinä, ikinä, vuosi sitten tähän aikaan uskonut olevani tässä. Mulle ehdottomasti tärkein juttu 23-vuotiaana, on ollut löytää ammatilliset haaveet ja suunta, mihin lähteä. En ole oikein koskaan tiennyt, mikä musta tulee, vai tuleeko mitään, vaikka olenkin aina menestynyt hyvin kaikessa mitä teen. Ehkä juuri se hyvä ei vaan riitä, vaan tarvitsen korkeimman kiitettävän tunteakseni olevani siellä, missä kuuluukin. Nyt voin sanoa, että jos sen tavoittelu yhtä aikaa pelottaa ja saa aikaan kylmiä väreitä, niin olen oikealla tiellä. Ja perus somettajana totean vaan, että isoja juttuja on tulossa. Kerron niistä heti, kun uskon sen itsekin, eli kun nään mustaa valkoisella.

Yksi asia, mitä olen perään kuuluttanut läpi vuoden, on ihmiset ympärillä. Jos isoja juttuja haluaa tehdä ja saavuttaa, väitän kautta jonkun korkeimman, ettei niitä vaan tehdä yksin. Niitä tehdään oikeat ihmiset ympärillä. Ne oikeat on niitä, jotka vaikka potkii väkisin ylös kompastelun jälkeen ja jotka on sun ideoista yhtä liekeissä kuin sä olet itse. Ne on niitä, joilla on aina hetki aikaa, koskipa asia mitä tahansa. Mieti tarkoin, millaisilla tiimeillä ja kokoonpanoilla maailmassa on tehty isoja juttuja. On pakko nähdä pidemmälle huomista, uskottava ja uskallettava ja luotettava matkaan. Ja oltava tarpeeksi intohimoinen tekemään hemmetisti duunia unelmiensa eteen.

Kauan vei päästä tähän pisteeseen, mutta jos nää ikävuodet oli hinta siitä, niin se oli pientä. Elän todellakin elämäni parasta aikaa juuri nyt. Ikäkriisiä ei ole, mutta kysykää ensi vuonna uudestaan. Haha! Mulla on vihdoin oikeita unelmia ja bucket list on niin pitkä, että en tiedä mistä lähtisin sitä purkaamaan. On niin vapauttavaa, kun on ymmärtänyt, että maailma on todella auki, kunhan vai valitsee oman tien. Mikään ei ole niin tärkeää kuin osata kätkeä onni itseensä ja nähdä pienetkin asiat niin isoina, että kiitollisuuden velka on loputon. On osattava vain sulkea osa asioista pois, ja pidettävä ne, jotka ruokkii ottamaan aina yhden askeleen lisää.

Ehkä elämän tarkoitus on kerta toisensa jälkeen yllättää eläjänsä, rikkoa rajoja, joita ei välttämättä ole edes tiedostanut olevan olemassa. Ei pelkkää maalista maaliin juoksemista, vaan matkasta nauttimista. Elämä antaa sille, joka on valmis vastaanottamaan, ja yleensä juuri silloin kun sitä ei osaa odottaa ollenkaan. Ehkä tarkoitus on kerätä onnenhippuja matkan varrelta, jotta tietää pystyvänsä välillä kaikkeen ei-niin kivaan ja että olisi aina jotain, mikä muistuttaa pitämään kiinni siitä mikä on tärkeää. En tiedä, mutta joka tapauksessa oli mitä oli, niin toivon, että joka ikinen löytää oman juttunsa ja jaksaa säilyttää pilkkeen silmäkulmassa.Trousers // BIKBOK

Shoes // EVEN & ODD, Zalando

Body // ZARA

Jacket // H & MYh-tään mi-tään en vaihtaisi.
Kiitollinen, siunattu, onnellinen, sitä mä oon tän koko päivän, mulle tärkeiden ihmisten ympäröimänä. Lupaan hymyillä niin paljon, että poskiin sattuu illalla, ja lupaan vetää kakkuöverit. Niin teen.
Nyt lähden nauttimaan, ja fiilistelemään elämää, ai jumantsuide.


Kiitos, että sä siellä kuljet mukana. Se on mulle tärkeämpää kuin osaan nyt sanoa.
emilia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

petratoivonen
petratoivonen,
Ihana postaus😍 ja hurrayyyy, paljon onnea!🥂
nouw.com/petratoivonen
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Ihanaa palautetta, kiiitos tuhannesti!! 😍🎈
nouw.com/emiliaveronikan
JennyJanette
JennyJanette,
Tosi kiva postaus ja upeat kuvat! Paljon onnea syntymäpäivien johdosta😍 Ei vitsi ollaan melkein samoihin aikoihin synnytty nimittäin itse täytän huomenna 24v 🎉
nouw.com/jennyjanette
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Iso kiitos!! 😍 Eikä, ihan mahtavaa! Toivottavasti sulla on ihana päivä tiedossa🎈
nouw.com/emiliaveronikan