"JOS SUN LYSTI ON NIIN LEPARDIA PUE" - ASUPOSTAUS


Heihoi ja moi,
ainakin yllä olevan kuvan hymyn leveyden verran oon iloinen siitä, että tulit taas tänne!


Tulisipa jo kesäkin. Lehtivihreän muodossa on jo aika kivasti tullutkin, mutta saataisiinko vielä vähän lisää lämpöä, kiitos. Vaikka ei kyllä kylmyys ja viima hymyä häilyttänyt alkuviikolla, kun meitä tuli yksi mun vanhimmista ystävistä piristämään. Miten suuri vaikutus voikaan hyvällä seuralla olla! Oon huomannut tässä reilun vuoden aikana paljon yksin arkipäiviä viettäänenä, kiitos etäopintojen, että ei minusta varmaankaan olisi työskentelemään aina yksin. Muiden läsnäolo ja sellainen tiimihenki antaa mulle niin paljon. Yksin ajaudun helposti kritisöimään kaikkea tekemääni ja toisaalta ajattelemaan olevani kynenemätön milloin mihinkin. Enkä yksin tehdessä saa samalla tavalla palautetta tekemästäni, jonka senkin tarvitsen voidakseni olla itselleni tarpeeksi. Nyt onkin monta erilaista projektia meneillään, ollut kyllä jo pidempään. Ja toivon pian asioiden järjestyvän parhain päin, sekä yksin työskentelyn ainakin puolittuvan tämän hetkisestä. Ehkä postautsen otsikoinnin laatukin muuttuisi, haha! Älkää kysykö.


Sen enempää jaarittelematta, mitäs pidät tästä rennosta asusta? Mun on niin monta kertaa pitänyt heittää tänne blogin puolelle jokin asukokonaisuus tämän takin kanssa. Jostain syystä en ole saanut sitä vaan vielä ennen tiistaita kuvattua. Ja hyvä on, ilmatkin on houkutelleet enemmän pukeutumaan turkkiin kuin kaapin kevyimpään takkiin. Tää oli mun ensimmäinen leokuosinen vaatekappale oikeastaan ikinä, mutta ei suinkaan viimeinen. Löysin takin muuten Zadaasta! Itseasiassa, olen viimeisen viiden kuukauden aikana ostanut uutena vain yhdet housut, ja siitä olen kyllä ylpeä. Tavaksi on tullut tsekata tarpeessakin ensin second hand -tarjonta ja sen jälkeen vasta sovitella ostohousuja jalkaan harkiten.Tykkään itse tästä asusta tosi paljon. Niin mun näköinen - kivan rento ja street- henkinen, mutta kuitenkin skarppi. Aiemmin oon ollut aika huono korujen käyttäjä, mutta koska nykyään yritän rakentaa vaatekaappiani monipuolisia käyttötarkoituksia ajatellen, niin simppelit korut onkin alkaneet näyttäytyä mun silmissä ihan kivoilta. Niidenkin hankkimisessa yritän ajatella yhdistettävyyttä jo kotoa löytyviin asujen osasiin. Kuten varmaan arvata saattaa, niin lämpimät sävyt koruissakin on eniten mua eli lähinnä kullatut ja kultaiset korut.

Kokonaisuudessaan päällä oli siis tollanen kevyt sifonkimainen musta kauluspaita, revityt farkut ja maailman mukavimmat tennarit. Edelleen mun pukeutumisessa on huomattavissa kaksi äärilaitaa, tää rento mutta omalla tavalla räväkkä, tummiin sävyihin ja urheilumerkkeihin kallistuja. Ja sitten taas se toinen puoli, joka kipsuttelis menemään korot jalassa niin paljon kuin sielu vaan sietää ja jalat jaksaa. Se kipsuttelija pukeutuisi ehkä jopa vaaleisiin väreihin ja tyttömäisemmässä hengessä.


Kuvat otti mun ihana ystävä Elina ♥


Coat // Topshop (2nd hand)

Shirt // H&M

Jeans // Zara (2nd hand)

Shoes // Vans

Necklaces // Kappahl

emilia

Tykkää-merkinnät

Kommentit